Show translate page
Banner


Faddergala 28 ok​tober 18.00

MUSIK MED NENNE LINDBERG OCH TED SANDSTED

Nenne Lindberg med bandet kommer att erbjuda härlig medryckande musik och sång. Tillsammans med Ted Sandsted har Nenne  varit reseevangelist i 35 år. De turnerar flitigt i Sverige och i Norge.
De har med sig även musikerna Toye Josefson och Martin Lindberg.

 

 

Bli fadder

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Faddergala-kvällen i församlingen Arken. Det här är ett utmärkt tillfälle för dig att bjuda med en vän, granne, arbetskamrat eller dina släktingar. Kvällen kommer att innehålla mycket sång och musik av våra gästartister.

,,,

FIKA BUFFÉ

Gemenskapen den här kvällen kan ni njuta av redan kl 17.00 över en kopp kaffe och något gott hembakat från vår härliga FIKABUFFÉ. Vår second hand shop har öppet och vi säljer lotter med många fina vinster sponsrade av olika företag i kommunen.INSAMLING TILL FÖRMÅN FÖR UTSATTA BARN I NEPAL OCH INDIEN

Under FADDERGALA-kvällen som startar kl 18.00, blir det flera videoreportage från Arkens missionsprojekt, insamling till flickhemmen i Kolkata och Nepal och möjlighet att bli fadder. Huvudsyftet med Faddergalan är att göra en gemensam insats, för att ge de utsatta barnen i vår värld en bättre och ljusare framtid.

Kakor


Faddergalan sänds live på www.arken.org

.

MISSIONSSÖNDAG
29 OKTOBER KL 10.30

10.30 GUDSTJÄNST Predikan och inspiration av Linda Bergling. Information och kollekt till Arkens internationella helandetjänst.

 

MISSIONSLUNCH

Efter gudstjänsten serveras Missionslunch, kostnad 70 kr/vuxen.

Second hand shopen är öppen.

Lotteri med många fina vinster. 

Alla intäkter går till Arkens missionsarbete.