Show translate page
Banner

Retreat på Sjöhamra gård -
för dig som har fått en medicinsk diagnos

Denna helg vill vi inspirera dig till att använda bön som en del i behandlingen vid psykisk ohälsa. Fokus på stress, posttraumatisk stress, utmattning och utbrändhet.

Hur ser symtomen ut och hur kan man få ner stressnivåerna, få större självkännedom samt verktyg som lugnar i vardagslivet?

I en lugn och trygg miljö på retreatcentret  Sjöhamra gård får du fördjupa din kunskap om hur stressen kan påverka din kropp och  själ och vilka symtom som kan förekomma. 

Vi önskar att du under dessa dagar ska fördjupa din tro på Gud, hans kärlek och omsorg om dig och få en djupare visshet om att din tro är en tillgång i ditt tillfrisknade. Retreaten är också för dig som vill få kunskap och verktyg inom detta område i din tjänst som förebedjare eller arbete inom vården.

Kostnad: 1500  kr (inkl mat & logi).

Anmälan: Mejla din anmälan till info@arken.org 

Mat som serveras under dagen kommer inte att vara helt vegetarisk. Du som önskar specialmat eller har allergier, kom ihåg att meddela det när du mejlar in din anmälan. 

Gäster behöver ta med lakan och handduk. Om du behöver du skjuts / eller har plats i din bil, meddela detta så samordnar vi skjuts mellan Kungsängen och Sjöhamra.

OBS! Senaste anmälningsdag är den 13/12.Bli en Arken Partner
Få Arkens nyhetsbrev gratis