Show translate page
Banner


Temadag för kristen vård- och omsorgspersonal

I höst satsar vi stort på att "ta hand om" och inspirera kristen vård- och omsorgspersonal som känner press i sitt arbete. De här dagarna kommer att ge kraft och återhämtning. Vi vill få dig att "lyfta" och se omständigheterna från ett nytt perspektiv, och även ge verktyg för att ta hand om din egen hälsa. Välj om du vill vara med en eller två dagar. 

Temadagen den 7 oktober

Vi vet att många som arbetar inom vård och omsorg upplever stor press och tuffa arbetsförhållanden. Vi kan inte lösa problem med hög arbetsbelastning, mobbing eller dålig arbetsmiljö. Men vi vill ge dig en mötesplats med den levande Guden, som är full av liv, kraft, kärlek och barmhärtighet. Han kan fylla dina behov, både i ditt privata liv och i ditt arbetsliv. 

Temadagen den 7 oktober är en inspirations-, påfyllnings- och utbildningsdag där du får viktiga verktyg för hur du kan klara av stressiga förhållanden. Vi vill ge dig uppmuntran och inspiration i din tro och kallelse, samt ge nycklar och verktyg som får dig att ”lyfta” och se på omständigheterna från ett nytt perspektiv. Du får möjlighet att dela erfarenheter med andra. Du, din tro och din kärlek till Jesus är viktig i dagens vårdsverige. Detta, och mycket mer kommer denna dag att ge dig. 

Kostnad för temadag 7 okt: 250 kr/person (inkl. mat och fika). Plats: Församlingen Arken, Kraftvägen 12, Kungsängen. 

Anmälan: Senast måndagen den 25/9 till info@arken.org eller på tfn
08-588 840 00. Har du frågor är du välkommen att ringa vår reception, så svarar vi på det du undrar över.

Logi: För tillresande personer som vill delta både fredag och lördag kan enkel logi erbjudas för ett begränat antal på Sjöhamra, kostnad 250 kr/natt/person. Medtag egna lakan, handduk. Viktigt att du bokar detta vid anmälan.

Temadagen är ett samarbete mellan Församlingen Arken, Sveriges Kristna Vårdförbund och Hälsolövet.


Kombinera gärna Temadagen den 7 okt med vår Kursdag/retreat den 6 okt på Sjöhamra gård. 
 
Kursdag/retreat den 6 oktober

Den 6 oktober har vi en kursdag/retreat på Arkens församlingsgård i Sjöhamra. Där medverkar bland andra psykiater Mikaela Blomqvist Lyytikäinen, som ger undervisning om trauma och psykisk ohälsa utifrån ett kristet perspektiv. Det blir även en "fråga doktorn"-stund, samt några timmar att ta emot vila, frid och återhämtning under bön. Tid för utevistelse/promenad finns, samt egen tid för bibelläsning och bön. Dagen lämpar sig för dig som är vård- och omsorgspersonal, men vänder sig även till dem som genomgår livskriser eller har tider av utmattning. På Sjöhamra får du under eftermiddagen möta flera av de talare som kommer att medverka på temadagen den 7 oktober. 

Kostnad för kursdag/retreat 6 okt: 700 kr/person (inkl. mat och fika).
Läs mer om denna dag här: http://www.halsolovet.se/verksamhet/retreater

Bli en Arken Partner
Få Arkens nyhetsbrev gratis