Show translate page
Banner

Sommarnumret av Helande löv har kommit

Tiden går så fort och sommaren är här trots att det varit lite kylslaget. Då kan det vara skönt att få läsa om det som värmer hjärtat, som exempelvis Linda Berglings artikel om Guds trofasthet ur Helande lövs sommarnummer. Du kan läsa den här nedan. Det finns ett dramatiskt vittnesbörd om Guds beskydd för en familj som bor vid Gazaremsan, då en raket slog ner ett tiotal meter ifrån deras hus. Du kan också läsa om Arkens bibelskola Jesus Helar och Upprättar som fyller 30 år i år. Gunnar Bergling skriver en härligt befriande artikel om Guds ekonomi och Birgitta Rosen om att älska och tjäna Gud under alla livets omständigheter.

En viktig bok har äntligen givits ut på svenska. Det är boken ”Varför inte kvinnor?” av Loren Cunningham och David Joel Hamilton. Den handlar om hur Gud önskar att kvinnor, likaväl som män, ska vara fria att gensvara och verka i det Gud kallat dem till, oavsett tjänst, för att hans rike ska breda ut sig. Det finns ett utdrag ur boken i tidningen.

Vare sig du är man eller kvinna så behöver du mod från himlen för att stå emot omständigheter och bryta ny mark för Guds rike. Mod är en bristvara idag skriver Linda Bergling i sin artikel.

Församlingen Arkens stora Mirakelkonferens som går av stapeln mellan lördagen den 15 juli till söndagen den 23 juli kommer vara en av sommarens höjdpunkter. I det här numret presenterar vi årets talare och det finns även ett mötesprogram med tider och talare. Välkomna hit!

I denna ljuva sommartid, gå ut, min själ, och gläd dig vid den store Gudens gåvor…

Vi på redaktionen önskar er alla en riktigt skön och välsignad sommar.  

Läs artikeln här: Guds trofasthet Klicka här för att prenumerera på tidningen.

Du kan givetvis också skicka in ett brev eller kort till oss på tidningen
för att prenumerera eller gåvoprenumerera.
Skriv till: Helande löv, Box 134, S-196 23 Kungsängen.