Show translate page
Banner

Nytt fullmatat nummer av Helande löv!

I det här numret har vi betonat vikten av att känna till de österländska religionernas påverkan inom vård och omsorg och inom skolan i form av yoga och mindfulness. Vi har också ett vittnesbörd om hur man använder Linda Berglings bok: ”Ni ska vara heliga för jag är HELIG” i bönegrupper. Många har genom det kommit till insikt om den nyandlighet som även smyger sig in i kyrkan. Linda Bergling skriver om att barn behöver ett kristet alternativ till mindfulness och yoga i skolan; Inre bönen. Genom den modellen får barnen möjlighet till avkoppling, vila och återhämtning samt uppleva Guds kärlek.

Några fler axplock: Linda Bergling plockar upp hur du med Jesu hjälp kan bryta felaktiga beroenden. Hon har även skrivit om att Knot och knorr är ett destruktivt livsmönster.

Gunnar Bergling skriver om hur fantastiskt rättfärdiggjord och godkänd du är i Gud. Våga se in i den andliga världen och se vem du är i Kristus Jesus. Andy Glover skriver om det faderlösa hjärtat och dess konsekvenser och Åsa Dahlberg om att vi lovsjunger en helig Gud.


Gåvoprenumerera och få en bokpremie som tack!

Du vet väl om att du har möjlighet att ge bort en prenumeration på Helande löv? Om du tecknar en gåvoprenumeration så får du boken ”När Anden verkar” av John Arnott som tack. Skicka ett mail till helandelov@arken.org där du skriver namn och adress till den du vill ge tidningen till och ditt namn och adress så att vi kan skicka dig din bok och faktura. 

Önskar du egna sköna lässtunder med Helande löv kan du teckna egen prenumeration och få bokpremien som tack. Erbjudandet gäller till den
1 mars 2017.

Klicka här för att prenumerera på tidningen.

Du kan givetvis också skicka in ett brev eller kort till oss på tidningen
för att prenumerera eller gåvoprenumerera.
Skriv till: Helande löv, Box 134, S-196 23 Kungsängen.  

Vi på redaktionen önskar dig ett Gott Nytt och Välsignat År.