Show translate page
Banner


Årets vinternummer är här!

Som vanligt bjuds det på godis i olika förpackningar i form av reportage och artiklar.  

Du kan bland annat läsa två mycket starka vittnesbörd. Ett är från Elin som berättar om hur hon kom ut ur stress och sömn- och magproblem genom att Herren använde undervisningen i Arkens bibelskola Jesus Helar och Upprättar.

Vi firar Pastor Linda som snart fyller jämt genom att se vad som hänt under det decennium som gått. Hon delar även sina önskningar för de kommande fem åren. Pastor Dima i Vitryssland blev fullständigt helad efter förbön då han efter en grov misshandel fått sitt struphuvud krossat. Du kan läsa om Ursula och Thomas Ericsson, som öppenhjärtigt berättar om sin väg till lovsångsledning. Gayle Claxton skriver om hur viktigt det är att förlåta och inte låta några bittra rötter få växa i våra liv och Linda Bergling om hur du hanterar överdriven oro.

Pastor Gunnar undervisar utifrån Kolosserbrevet 3 om att du är en ny människa. Det finns också lite rapporter från missionsprojekten och från temadagen för sjukvårdspersonal som hölls den 7 oktober i år. Vi bjuder på en härlig artikel av Gunnar Bergling. Klicka på länken här under.

Hon [Maria] ska föda en son, och du ska ge honom namnet Jesus, för han ska frälsa sitt folk från deras synder.” (Matt 1:21)

Vi på redaktionen önskar dig en god fortsättning på det nya året.  


Läs Gunnar Berglings artikel här


Klicka här för att prenumerera på tidningen

Du kan givetvis också skicka in ett brev eller kort till oss på tidningen
för att prenumerera eller gåvoprenumerera.
Skriv till: Helande löv, Box 134, S-196 23 Kungsängen.