Show translate page
Banner

Älska Gud med hela hjärtat

Här berättar jag om hur det gick till när jag utvecklade den kristna djupare bönen, Inre bönen. Den hjälper människor att komma till stillhet och ro. Inre bönen har hjälpt mig, på ett fantastiskt sätt, att älska Gud och vara brinnande och hänförd. Läs mer...

Lär dig höra Guds röst

Alla Guds barn har förmågan att höra Guds röst. Man behöver ta tid inför Gud, tid för tystnad och tid att vänta. Man behöver skilja hans röst från sin egen röst och andras röster. Vardagsledning är det viktigaste. Man märker att Gud är närvarande i små och stora saker som händer under dagen och att man kan vända sig till Gud och be om vishet, hjälp och vägledning. Läs mer. (Nr 4 2005)

Lev ett liv i tacksamhet

Ibland är vi på topp och ibland är vi på botten, men när vi väljer att tacka Gud i livets alla förhållanden kommer lösningar på problem och utmaningar. Tacksägelse ger styrka, bereder vägen för bönesvar och hjälper till att ge rätta tankar. Läs mer.

Tala i tungor

Tungotal är ett kärleksspråk till Gud. Samtidigt är det ett samarbete mellan dig och den helige Ande. När du ber i tungor bygger du upp din inre människa. Det är som när ett batteri återuppladdas, så att det kan användas igen. Läs mer (nr 2 2005)

 

Andens nådegåvor
-en hjälp i vardagen

Andens nådegåvor är givna av nåd. De uttrycker sig på en mängd olika sätt och uppenbarar Guds kunskap, kraft och osynliga verklighet. De hjälper oss att få kontakt med Gud och att kommunicera med honom. Läs mer (nr 1 2008)