Show translate page
Banner

Varmt välkommen till Bibelskolan

Det är med stor glädje som vi vill välkomna dig hit till Kungsängen och till en av Nordens största bibelskolor; ”bibelskolan Jesus helar och upprättar”. Att gå ett eller flera år på bibelskola är en invistering för livet.


På Jesus helar och upprättar kan du tränas och rustas till tjänst eller få ett år för eget helande.


Träningslinjen är för dig som längtar efter att rustas och tränas till tjänst i Guds rike. Här får du andliga verktyg i din tjänst. Du kommer att möta Jesus, lära känna honom personligen, beröras av honom, helas och upprättas och sedan sändas ut med ett budskap som inte bara är ord utan kraft och med stor kärlek till människor.

Upprättelselinjen är för dig som behöver personligt helande. Här får du ett år vid Jesu fötter med helande och upprättelse. Du får möta Jesus på ett personligt sätt, beröras av honom, förvandlas av hans närvaro och bli så trygg i hans kärlek att du också hittar tillbaka till din unika personlighet, dina gåvor och hans vilja för ditt liv. Steg för steg kommer du under det här året bli trygg i din andliga kärleksrelation med Jesus och med Gud vår Fader. Du får tid att lära känna honom och ta emot helande för kropp och själ.


Vi tror att ditt beslut att just välja bibelskolan ”Jesus helar och upprättar” kommer att påverka hela din framtid på ett positivt sätt.


Tveka inte att säga Ja till din längtan att avskilja ett år för Jesus.  Följ vårt motto på Arken; säg JA innan du frågar HUR. Vi har under dessa år sett hur stora hinder vikit undan. När vi får din ansökan börjar vi be för dig.


Varmt välkommen!


Linda Bergling

Rektor för bibelskolan Jesus helar och upprättar


Här kan du se smakprov på undervisning av huvudlärarna Linda och Gunnar Bergling.

Ansök till Bibelskolan Jesus Helar och Upprättar


Vi söker Personal!

Vi söker personal!